Nakon nekoliko velikih infrastrukturnih radova na Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima, ženski rukometni klub Krivaja, koji je i upravitelj iste, u narednom periodu planira da nastavi sa poboljšavanjem uslova koji su neophodni za bolji i kvalitetniji rad naše djece, članova sportskih kolektiva sa područja Općine Zavidovići.

Podsjetimo, u proteklom periodu, a nakon preuzimanja na upravljanje GS Dvoranom, izvršena je sanacija svlačionica, ulaza, izvršena je kompletna rekonstrukcija krova, te je postavljena nova LED rasvjeta, a prije nekoliko dana, izvršena je i sanacija grijanja.

Jedan od narednoj planova je i zamjena dotrajale stolarije bez čije zamjene efekat zagrijavanja dvorane neće biti u punom kapacitetu.

Uprava ženskog rukometnog kluba Krivaja na svojoj posljednjoj sjednici donijela je odluku o pokretanju akcije za prikupljanje novčanih sredstava za zamjenu dotrajale stolarije na GS Dvorani Zavidovići „PROZOR ZA DVORANU“.

Ovim putem, ŽRK Krivaja, poziva sve privredne subjekte, našu dijasporu i sve naše sugrađane koji su u mogućnosti da pomognu u realizaciji ovog projekta.

“Nadamo se da će se ovom projektu priključiti i Općina Zavidovići, Vlada Zeničko-Dobojskog kantona, kao i svi privredni subjekti sa područja naše Općine te da će prepoznati značaj ovog projekta. Stoga još jednom pozivamo sve one koji su u mogućnosti da se odazovu na akciju prikupljanja sredstava, te da svojim novčanim prilogom pomognu zamjenu dotrajale stolarije na Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima kako bi se u što skorije vrijeme i ovaj problem riješio.” istakli su iz Uprave ŽRK Krivaja Zavidovići

Za sve dodatne informacije možete se obratiti kontakt osobi gospodinu Kemalu Terziću na broj telefona 061 75 81 54