Rukometašice Krivaje u okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, na domaćen terenu ugostile su ekipu Dubice iz Kozarske Dubice. Slavile su domaće rukometašice, rezultatom 33:30 (19:13).

Dragana Kukić dovela je domaće rukometašice u prednost, međutim Jovana Ilić ubrzo nakon toga poravnava rezultat. Domaće rukometašice zahvaljujući raspoloženoj Dragani Boro ponovo prave rezultatski iskorak. Imale su domaće rukometašice prednost sve do sredine prvog dijela, kada gošće preko Pejaković Ane i Ignjatović Dajane dolaze do preokreta.

Onda slijedi fantastićna serija domaće ekipe od 9:2, za novu, ovaj put ubjedljiviju prednost. Na pauzu se odlazi pri rezultatu 19:13.

Gošće su bolje krenule u nastavku. Raspoložena Jovana Ilić vraća gostujuću ekipu na samo -3, ali ponovo domaća ekipa predvođena sjajnom Sarom Bašić, pravi seriju od 9:3, za velikih +10.

Do kraja susreta trener domaće ekipe Adnan Bašić priliku je dao i najmlađim rukometašicama u svom sastavu, što su gošće iskoristile da ublaže poraz. Konačan rezultat glasio je 33:30.

Domaću ekipu do pobjede su vodile Bašić Sara sa 11 i Boro Dragana sa 10 pogodaka. Kukić Dragana dodala je 5.

Kod gošći Ilić Jovana postigla je 11 pogodaka a tri manje Pejaković Ana 8 pogodaka.

Ovom pobjedom naše rukometašice izbile su na drugo mjesto prvenstvene tabele.

U narednom kolu koje je ujedno i posljednje u ovom dijelu sezone rukometašice Krivaje gostuju u Jablanici kod ekipe Neretve.

Samir H. | www.zrkkrivaja.com