Sara Bašić: Bodovi večeras ostaju u Zavidovićima

Rukometašice Krivaje večeras će u okviru 10. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu dočekati ekipu ŽRK Izviđać iz Ljubuškog.

Večerašnji susret u Zavidovićima je ujedno i derbi kola, obzirom da će snage odmjeriti dvije ekipe koje u dosadašnjem dijeli imaju isti učinak, po osam pobjeda i samo jedan poraz, te se nalaze na diobi drugog mjesta prvenstvene tabele.

Sara Bašić najbolji strijelac ekipe iz Zavidovića u dosadašnjem dijelu prvenstvu ukratko je za naš portal prokomentarisala večerašnji susret.

“- Od večerašnje utakmice očekujem da svaka moja saigračica ostavi srce na terenu. Cilj se može ispuniti isključivo zalaganjem i posvećenošću. Važno je dobro otvoriti utakmicu i biti istrajan do samoga kraja, jer protivnik je doista kvalitetna ekipa. Mi se ne predajemo i sezonu želimo završiti kao drugoplasirana ekipa PL BiH. Očekujem kvalitetan rukomet i borbu na obje strane. Ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da nam daju podršku i da budu nas osmi igrač.” istakla je Sara Bašić.

Susret je na rasporedu večeras (subota 8.12.) sa početkom od 19:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani i Zavidovićima.

Samir H. | www.zrkkrivaja.com